Kontakt - Objednávka

OBJEDNÁVKY MASÁŽÍ: 

________________________________________________________________________________________

ZÁSADY PRO OCHRANU OSOBNÍCH ÚDAJŮ 

(podrobnosti naleznete na této stránce níže, nebo v odkaze Ochrana osobních údajů ZDE)

________________________________________________________________________________________


Máte-li zájem objednat se na masáž, můžete mě kontaktovat na níže uvedeném telefonním čísle (piště prosím SMS!!!, přes den hovory většinou nemohu vzít), emailu, ideálně vyplňte online formulář pod tímto textem


Pokud na váš telefonát nebudu ihned reagovat, věnuji se klientovi, ozvu se vám hned jak to bude možné. Na emaily a online objednávky odpovídám dle časové vytíženosti, nejlépe však do druhého dne.


Provozní doba: dle telefonických a emailových objednávek.


Dohodnutý termín masáže je závazná objednávka. Je možné ho zrušit nebo změnit ideálně předcházející den před plánovanou masáží a to telefonicky, SMS, nebo emailem z jakéhokoliv důvodu včetně nemoci a to do 10 hodin. V opačném případě má klient povinnost uhradit pokutu 500,- Kč za domluvenou masáž. Stornopoplatek nebude účtován pouze za předpokladu, že se podaří obsadit původně plánovaný termín jiným zákazníkem. Klient má možnost za sebe poslat někoho jiného po dohodě s masérkou.


Těším se na setkání s Vámi!


Online formulář:

Název:

Veronika Pěkná, Masáže Harmoni

Telefon:

+420 775 235 592 

Pokud se mi nedovoláte, pošlete mi prosím SMS, děkuji !!!

E-mail:

harmoni-masaze@seznam.cz

Původní adresa internetových stránek:

IČO:

052 439 55

Adresa:

Centrum Avasa, Křižíkova 308/19, Praha 8 - Karlín (u metra Florenc C, B, naproti Karlínskému divadlu), www.avasa.cz


nebo

Revitea, rehabilitační centrum, Poliklinika Budějovická, Antala Staška 1670/80, Praha 4 (u metra Budějovická, trasa C, zelená budova, vchod vpravo) www.revitea.cz


Centrum Avasa, Křižíkova 308/19, Praha 8 - Karlín (u metra Florenc C,B, naproti Karlínskému divadlu), www.avasa.cz


Revitea, rehabilitační centrum, Poliklinika Budějovická, Antala Staška 1670/80, Praha 4 (u metra Budějovická, trasa C, zelená budova, vchod vpravo viz. přiložený návod níže), www.revitea.cz 


Zásady ochrany osobních údajů


Podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů ("zákon o ochraně osobních údajů") s účinností od 25. 5. 2018 Nařízením (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen "GDPR").


Klient uděluje souhlas fyzické osobě: Veronika Pěkná, IČ 052 439 55

E-mail: harmoni-masaze@seznam.cz

Získávání a zpracovávání osobních údajů:

Běžné údaje, když navštívíte tyto webové stránky, zaznamená webový server standardním způsobem:

  • IP adresu, která vám byla přidělená poskytovatelem internetových služeb.
  • Jméno, příjmení, nebo přezdívka, e-mail, telefonní číslo, zpráva v kontaktním online formuláři.
  • Webovou stránku, ze které nás navštívíte.
  • Webové stránky, které u nás navštívíte.
  • Datum a délku návštěvy.

Osobní údaje se zaznamenají jen tehdy, když je sami zadáte z vlastní vůle, např.:

  • V rámci osobních nebo písemných konzultací.
  • V rámci využití mých služeb.
  • V rámci přihlášení k odběru novinek.
  • V rámci komunikace při akcích.
  • V rámci zasílání nabídek a jiných obchodních a informačních sdělení.

Osobní údaje a veškeré konzultace mezi mnou a klientem.:

  • Vše, co s klientem probírám při naší komunikaci zůstává pouze mezi mnou a klientem.
  • Doprovod na konzultaci a informace blízkým rodinným příslušníkem pouze se souhlasem klienta.
  • Informace z konzultací včetně osobních údajů nejsou předávány žádné třetí straně, ani blízkým či rodinným osobám.

Práva klienta:

Klient tímto udělením souhlasí se zpracováním svých osobních údajů, tj. jméno a příjmení, e-mailová adresa, telefonní číslo, účetní a platební údaje, IČ, DIČ a případně další údaje, pro účely jejich zpracování, pro účely zasílání nabídek produktů a služeb a zasílání informací a jiných obchodních sdělení prostřednictvím e-mailu, SMS zpráv a dalších elektronických prostředků.

Klient uděluje souhlas na dobu do jeho odvolání. Souhlas může být kdykoli odvolán přes webový online formulář viz. výše, ZDE na této webové stránce, nebo prostřednictvím uvedeného e-mailu: harmoni-masaze@seznam.cz .