Kontakt - Objednávka

OBJEDNÁVKY MASÁŽÍ: 

________________________________________________________________________________________

ZÁSADY PRO OCHRANU OSOBNÍCH ÚDAJŮ 

(podrobnosti naleznete na této stránce níže, nebo v odkaze Ochrana osobních údajů ZDE)

________________________________________________________________________________________


Máte-li zájem objednat se na masáž, můžete mě kontaktovat na níže uvedeném telefonním čísle, emailu a nebo vyplňte online formulář. 


Pokud na váš telefonát nebudu ihned reagovat, věnuji se klientovi, ozvu se vám hned jak to bude možné. Na emaily a online objednávky odpovídám dle časové vytíženosti, nejlépe však do druhého dne.


Provozní doba: dle telefonických a emailových objednávek.


Dohodnutý termín masáže je závazná objednávka. Je možné ho zrušit nebo změnit ideálně předcházející den před plánovanou masáží a to telefonicky, SMS, nebo emailem z jakéhokoliv důvodu včetně nemoci. V opačném případě má klient povinnost uhradit 100% částky za domluvenou masáž. Stornopoplatek nebude účtován pouze za předpokladu, že se podaří obsadit původně plánovaný termín jiným zákazníkem. Klient má možnost za sebe poslat někoho jiného po dohodě s masérkou.


Těším se na setkání s Vámi!


Online formulář:

Název:

Veronika Pěkná, Masáže Harmoni

Telefon:

+420 775 235 592

E-mail:

harmoni-masaze@seznam.cz

Původní adresa internetových stránek:

IČO:

052 439 55

Adresa:

Centrum Avasa, Křižíkova 308/19, Praha 8 - Karlín (u metra Florenc), www.avasa.cz


Centrum Avasa, Křižíkova 308/19, Praha 8 - Karlín (u metra Florenc), www.avasa.cz


Zásady ochrany osobních údajů


Podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů ("zákon o ochraně osobních údajů") s účinností od 25. 5. 2018 Nařízením (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen "GDPR").


Klient uděluje souhlas fyzické osobě: Veronika Pěkná, IČ 052 439 55

E-mail: harmoni-masaze@seznam.cz

Získávání a zpracovávání osobních údajů:

Běžné údaje, když navštívíte tyto webové stránky, zaznamená webový server standardním způsobem:

  • IP adresu, která vám byla přidělená poskytovatelem internetových služeb.
  • Jméno, příjmení, nebo přezdívka, e-mail, telefonní číslo, zpráva v kontaktním online formuláři.
  • Webovou stránku, ze které nás navštívíte.
  • Webové stránky, které u nás navštívíte.
  • Datum a délku návštěvy.

Osobní údaje se zaznamenají jen tehdy, když je sami zadáte z vlastní vůle, např.:

  • V rámci osobních nebo písemných konzultací.
  • V rámci využití mých služeb.
  • V rámci přihlášení k odběru novinek.
  • V rámci komunikace při akcích.
  • V rámci zasílání nabídek a jiných obchodních a informačních sdělení.

Osobní údaje a veškeré konzultace mezi mnou a klientem.:

  • Vše, co s klientem probírám při naší komunikaci zůstává pouze mezi mnou a klientem.
  • Doprovod na konzultaci a informace blízkým rodinným příslušníkem pouze se souhlasem klienta.
  • Informace z konzultací včetně osobních údajů nejsou předávány žádné třetí straně, ani blízkým či rodinným osobám.

Práva klienta:

Klient tímto udělením souhlasí se zpracováním svých osobních údajů, tj. jméno a příjmení, e-mailová adresa, telefonní číslo, účetní a platební údaje, IČ, DIČ a případně další údaje, pro účely jejich zpracování, pro účely zasílání nabídek produktů a služeb a zasílání informací a jiných obchodních sdělení prostřednictvím e-mailu, SMS zpráv a dalších elektronických prostředků.

Klient uděluje souhlas na dobu do jeho odvolání. Souhlas může být kdykoli odvolán přes webový online formulář viz. výše, ZDE na této webové stránce, nebo prostřednictvím uvedeného e-mailu: harmoni-masaze@seznam.cz .